Prodaja i ugradnja stakala

Autostakla - Prodaja i ugradnja

Prilikom izmjene oštećenog stakla, naše stručno osoblje će preuzeti vaše vozilo te Vam ponuditi najbolju opciju ugradnje za vaše vozilo.

Savjetovati će Vas o najadekvatnijem, bržem ili sporijem ljepilu potrebnom za ugradnju stakla jednom od vodećih tehnologija na svijetu Teroson.

Profesionalnim alatima te upotrebom visoko kvalitetnih izolacijskih i vezivnih materijala jamčimo dugotrajnost i visoke performanse Vašeg vjetrobrana.

Prosječni vremenski period koji ćete morati odvojiti za izmjenu prednjeg ili stražnjeg stakla iznosi 2,5 sata, dok je za bočno staklo potreban oko 1 sat.

Najveći dio vremena je potrebno utrošiti na sušenje ljepila. Nakon toga vremena, Vaše je vozilo u potpunosti spremno za povratak na cestu.

Također, svaki naš klijent će dobiti trajnu garanciju na naš rad kao pokazatelj kvalitete.

Kod izbora vrste stakla za Vaše vozilo, u mogućnosti smo Vam ponuditi orginalna zamjenska stakla brendova Saint Gobain Sekurit i Pilkington te zamjenska stakla brandova Nordglass i Benson.

Na tržištu postoje tri vrste stakala, orginalna, orginalna zamjenska i zamjenska.

  • Orginalna stakla sadrže logo proizvođača stakla i logo marke vozila.
  • Orginalna zamjenska stakla sadrže isključivo logo proizvođača stakla, ali se proizvode u istim tvornicama te sadrže identična tehnička obilježja kao i orginalna stakla.
  • Zamjenska stakla se proizvode u tvornicama koje imaju sve potrebne homologacije i tehnička obilježja kao i orginalna ili orginalna zamjenska, ali većinom ne proizvode stakla za prvu ugradnju, odnosno orginalna stakla.

Sva stakla iz naše ponude su visoke kvalitete, izaberite željeni brand za svoj automobil.

Također surađujemo sa svim osiguravajućim kućama.

Jednostavno dođite u neku od naših poslovnica sa zapisnikom o izvidu štete od osiguravajuće kuće i mi ćemo riješiti Vaš problem. Zamijenit ćemo Vaše staklo te račun proslijediti osiguravajućoj kući.