Poliranje farova

Poliranje farova

Farovi na vozilu se nakon određenog vremena zamute, zamagle ili požute. Na farovima se također može nakupiti i kamenca ili se mogu izgrebati…

Mutni farovi, požutjeli farovi i izgrebani farovi smanjuju vidljivost te narušavaju izgled vozila.

Sigurnost na cesti mora biti prioritet kod održavanja vozila. Zato savjetujemo da dovezete vaše vozilo u najbliži Kristal servis gdje će naše stručno osoblje obaviti poliranje farova na vašem vozilu za manje od sat vremena.

Poliranje farova je postupak obrade farova skidanjem čestica za poboljšanje izgleda samog fara, uklanjanje oksidacije, za stvaranje reflektirajuće površine, uklanjanje zamagljenosti i zamućenosti te radi odstranjivanja ogrebotina. Sam postupak poliranja se sastoji u trenju između površine koja se polira i alata za poliranje te paste za poliranje. Za najbolji rezultat, postupak poliranja se izvodi u raznim smjerovima. Alat koji se koristi kod poliranja je najčešće mekani kolut, a materijal koluta i abraziv se određuju prema materijalu koji se polira.

Za poliranje farova koristimo najnovije alate za poliranje i najkvalitetnije paste.

Vratite sjaj svjetlima na vašem automobilu! Neka farovi na vašem vozilu zablistaju novim sjajem!

Uslugu poliranje farova nudimo u svim našim servisima:
- Bjelovar
- Sesvete
- Zagreb
- Slavonski Brod
- Koprivnica
- Vinkovci
- Osijek

Poliranje oštećenih svjetala na vozilu

Poliranje oštećenih svjetala na vozilu

Poliranje oštećenih farova na voziluZbog vremenskih utjecaja, najčešće sunca, svjetla na vozilu nakon određenog vremenskog perioda imaju tendenciju dobivanja žute boje, kamenca ili se jednostavno izgrebu…

Mutna, požutjela, izgrebana svjetla smanjuju vidljivost, narušavaju izgled vozila te postoji velika mogućnost neprolaska na tehničkom pregledu.

Ne kupujte nova svjetla, vozilo jednostavno prepustite
našem stručnom servisu te bez demontaže, za nešto
više od pola sata vozilu vratite stari sjaj.